2020-11-17
難得舊舊舊同事轉過黎港島食飯,甘就趁有時間就食一食飯賀一賀佢啦! 真係好耐無見啦🤭我地都無食過呢間既lunch,見有得訂位,又想坐得舒服d,就揀左呢間啦。佢lunch 時好似都唔係好夠人,所以一係早d黎,一係就預左你可以食耐d, 食個long lunch..~- 先黎餐湯 再上主菜:- 酥炸富貴鴨肶伴森巴醬配飯 - 估唔到隻鴨同個醬幾match 喎,個皮好脆、出奇地好味、送飯一流👍🏻- 意式辣味香腸蘑菇Pizza - 個餅底薄薄地、脆卜卜,唔會淨食pizza 就飽左。味道就普通左d,食唔到幾意式既辣腸味....加錢要左杯特飲... well.. better to have a coffee or tea..黎呢度食,主要係食環境,食氣氛,當然食物美味就更好啦(甘隻鴨係好味既),下次試下夜晚黎食下,睇下會唔會有好大分別先(尤其見甘多人讚甜品🤭)
- 先黎餐湯
再上主菜: