2021-10-07
依篇係補寫評語:本身8月已想訂,可惜某種原因而延到9月試,睇圖就好靚,但實際真係有偏差,而且個人覺得差幾遠下,先評外觀,我諗得7成似,係兩層外圍明顯唔係個回事。。。黃色個層芝士蛋糕已塔晒,士多啤梨又唔多新鮮。。。生果有時要夾既,所以都算但外觀完全唔掂!尺寸:話晒我食過好多蛋糕,當然佢尺寸係足6串,無多無少,不過開頭拎,心諗有講「乜咁細架」結果佢足6,直徑,我無得講價錢:幾貴架,期待左試咁耐,唔係剩係我講唔似,我其他同事都話唔似,差好遠架味道:焙茶做得幾好既,不過食落就唔似即日整既蛋糕,似整左兩日咁,因為切落同食落好鬆散,正常新鮮既蛋糕,唔會咁散!仲有最後一點,明明佢講左會用wts 確認訂單,結果呢?無應無覆,我到拎前一日問多次,先覆咋,雖然可能忙,你唔好寫會wts確認呀,最攪笑係,我清電郵時,發現佢臨尾腥過電郵黎,大佬你叫人過數都係腥wts,無端端電郵做咩?誰會check電郵,不解總括,好失望,因為價錢唔係平,而且我鐘意食茶味,一心佢圖幾靚,就見貴少少都買,慶祝生日🎂,本來想同間鋪反應,但反應完又如何?生日過左了,間鋪如果整到外表差咁遠,唔好拎個幅靚圖出黎,我見佢其他蛋糕都似原圖,唯獨
總括,好失望,因為價錢唔係平,而且我鐘意食茶味,一心佢圖幾靚,就見貴少少都買,慶祝生日🎂,本來想同間鋪反應,但反應完又如何?生日過左了,間鋪如果整到外表差咁遠,唔好拎個幅靚圖出黎,我見佢其他蛋糕都似原圖,唯獨依個焙茶唔似