2006-07-19
昨日係本人0既生日, 老公仔好神秘咁帶我去食晚飯, 原來係去一間好有情調, 很有home feel0既地方-- Bon Appetit!! 阿sue真係好有心思, 代老公仔為我做0左一張birthday day, 真係好多謝你! 食物好好味, 尤其"女人的心"的湯, 中間番茄涷湯酸酸甜甜同埋有d酒味, 好開胃, 羊膝好稔, 個汁係加紅酒煮成, 好好味不過可能係我細食喇, 食到田螺天使麵就覺得好飽, 不過, 我有少少提議, 如果個田螺天使麵唔好用太多白汁, 反而加少少黑松露菌, 會更加好味之後回家, 老公叫我上open rice晜0下, 但我發覺有d人過份偏激的批評, 我真的看不過眼, 其實真係公道自在人心, 如果你真的曾經光顧Bon Appetit, 你一定會感受在他們對人客的真誠, 像對朋友般的細心, 至於食物質素真係好個人, 而我一向都係好挑剔的人, 但我都很滿意Bon Appetit!