2010-07-14 10 瀏覽
有朋友這個星期生日, 於是決定三五知己湊個時間出來gathering一番!選了"肥天使", 因為地點就腳, 環境和氣氛好, 暗暗地, 有情調, 而且可以慢慢坐, 傾餐飽!1. Pizza 12" ----我們自選配料(cheese, pineapple, mushroom, 辣肉腸...), 都幾大個, 足夠4個人份量, 味道濃郁, 厚度適中, 好味2. Seafood angel hair---面低都幾好, 但個sauce "桀"左d, seafood 有d 硬和乾, 有待改進3. 炸薯角---可能本人喜歡粗薯條的口感, so 好buy這道dish, 脆度適中4. free refilled items ( salad&bread)----兩樣都好fresh, specially 面包有別一般的餐包, 好有面包味, 軟硬適中, 有人伴以butter, 有人伴以黑醋, olive oil, 都好好食; salad 就不太驚喜, 都係常有的生菜, 蕃茄,橄欖...5. 因朋友生日, 訂位時預先通知可有一個小小的Tiramisu送, 仲有waitress, 攞住爉燭, 和我們一起唱生日歌,

5. 因朋友生日, 訂位時預先通知可有一個小小的Tiramisu送, 仲有waitress, 攞住爉燭, 和我們一起唱生日歌, 將蛋糕送上, the whole atmosphere is so pleasant!!

值得一讚他們的service好好, 有禮貌, 服務快夾準, keep it up
2010-07-11
慶祝紀念