2014-07-10 1640 瀏覽
講真,好評同負評既比率差咁大,我諗間店都好難差得去邊。所以當咁岩同朋友黎佐敦聽Talk,就不如搵埋佢入去試下真唔真大部分既菜式都係店經理介紹而食既,所以唔係好知佢地既菜名。首先係呢碟薄餅,一入黎就放左係檯面?至於碟醬我諗係青咖哩黎,配埋一齊食OK啦!跟住就已經係招牌菜,呢個沙律用料好,魚柳條好有魚味,一啲血腥味都冇,仲要煎(定焗?)到岩岩好,加埋條條都甜既芒味肉,同其他配料,一食已經覺得冇入錯黎!呢杯飲品有啲似芒果奶昔,又幾好飲喎!而呢一杯係朋友叫既,味道好似Bailey酒,但冇酒味。經理幫我地叫既細份Pizza,兩種Pizza每種兩件,味道偏重,但岩晒我,無論邊邊都係想食完左食!我諗係咖哩羊腩,唔辣,咖哩味好重,羊腩非常之腍,唔蘇,我地索性就咁畢黎食!最後係芝士烤餅,原先飽飽地仲諗住唔要,點知一到熱辣辣又香芝士味,我地忍唔住即刻狂食!食到好飽好Happy,埋單前我地諗住食左咁多又咁好食,無人過二百係正常吧!點知唔洗,GOOD!!!
講真,好評同負評既比率差咁大,我諗間店都好難差得去邊。

大部分既菜式都係店經理介紹而食既,所以唔係好知佢地既菜名。
首先係呢碟薄餅,一入黎就放左係檯面
?
至於碟醬我諗係青咖哩黎,配埋一齊食OK啦!
香芒魚柳沙律
呢杯飲品有啲似芒果奶昔,又幾好飲喎
而呢一杯係朋友叫既,味道好似Bailey酒,但冇酒味。
,無論邊邊都係想食完左食!

!!!
2014-06-05