1K
2017-03-14 3034 瀏覽
琴晚本身食左野,但覺得唔係好夠飽,所以番屋企前都順路食勁回味。勁回味大名都聽過好幾次,上次黎到又食左隔離新野。鋪面唔大,但手卷款式唔少,擺到明話你知係行平價路線~心大心細一輪。三文魚腩手卷 $20見到佢圖片影到有四片三文魚腩,本來睇死佢唔會俾足,點知實物符合圖片,真係見到有四片!賣相非常一般,可能價錢平,只能用張廚房紙包住條手卷,加上成條手卷卷冇鍊到好實,所以危危芙,就散就散咁。即係類似屋企包嘅手卷。三文魚腩有四片,雖然比較薄身,不過起碼冇取巧,加左幾條青瓜。食落肥美稱唔上,不過應該切得比較長身,所以真係食到底!難怪啲人都稱佢大件夾抵食。飯比較鬆散,好似屋企嘅白飯,而且暖暖地,令紫菜腍得較快,所以食到底部冇乜飯嘅位置先脆番少少。整體黎講,呢條手卷都係正常水平,冇話特別正,所謂四片魚腩都其實係切成條狀,唯獨抵讚係食到底都有料。比較驚訝係我留意到佢地嘅營業時間居然係3pm - 5am~夜一夜都有得食。

勁回味大名都聽過好幾次,上次黎到又食左隔離新野。
鋪面唔大,但手卷款式唔少,擺到明話你知係行平價路線~
心大心細一輪。
三文魚腩手卷 $20

即係類似屋企包嘅手卷。

食落肥美稱唔上,不過應該切得比較長身,所以真係食到底!

難怪啲人都稱佢大件夾抵食。

2017-02-22
$20 (宵夜)