2021-09-15
去炸雞店每款口味起碼一份上,點滿足到想試多幾款嘅我🤓,好彩搵到「Sodam Chicken」嘅炸雞放題,十幾款炸雞焗雞口味任你揀,Pizza同小食任食😮!主菜半價😧!飲品買一送一😱!————————————————👅 炸雞+Pizza放題($128+$28升級)無論炸雞同焗雞都係冇骨㗎,啖啖肉食得好爽!即叫即製熱辣辣,小心燙口喔🌬~每件唔係好大嚿,可以試多幾款味🤤,焗雞比炸雞juicy啲~🔸炸雞類👍🏻 蜜糖芥末香蔥炸雞:鍾意呢款醬汁💓,調味偏清爽,加埋蔥絲更fresh👍🏻 暹羅花生炸雞(新口味):一啖咬下係花生醬香🥜,少見而有特色嘅味道👍🏻 黃金鹹蛋炸雞:甘香鹹蛋粒🥚,邪惡又難以抗拒👍🏻 甜酸炸雞:醬汁偏甜口🇰🇷,經典韓國口味.🔸焗雞類👍🏻 冬陰功焗雞(新口味):酸辣青檸味好入味,忍唔食多件🍋👍🏻 雙重芝士焗雞:雙色芝士粉🧀,芝味濃郁🔸Pizza👍🏻每次叫一份就會上晒四款口味,好在Pizza細細個,一次過試晒啦🍕! 左上係瑪嘉麗塔皇后薄餅,右上係明蝦水牛芝士薄餅,右下係千島加勒熱帶風情,各有各特色🔸小菜類👍🏻 一定要叫啲韓國配菜😝,食炸雞點少得酸甜嘅醃蘿蔔,叫埋水冷麵同柚子醋沙律開開胃
————————————————
👅 炸雞+Pizza放題($128+$28升級)
🔸炸雞類
👍🏻 蜜糖芥末香蔥炸雞:
鍾意呢款醬汁💓,調味偏清爽,加埋蔥絲更fresh
👍🏻 暹羅花生炸雞(新口味):
一啖咬下係花生醬香🥜,少見而有特色嘅味道
👍🏻 黃金鹹蛋炸雞:
甘香鹹蛋粒🥚,邪惡又難以抗拒
👍🏻 甜酸炸雞:
醬汁偏甜口🇰🇷,經典韓國口味
🔸焗雞類
👍🏻 冬陰功焗雞(新口味):
酸辣青檸味好入味,忍唔食多件🍋
👍🏻 雙重芝士焗雞:
雙色芝士粉🧀,芝味濃郁
🔸Pizza
🔸小菜類
👅 啤酒($75 買一送一)
👍🏻蜜桃啤酒甜甜地又少咗啤酒苦澀味🍑,似戀愛嘅感覺~熱情果啤酒第一啖好重果味,酸酸地好開胃🍹!見到隔離叫咗特飲,幾igable喎
🚩總結:實現任食韓國炸雞嘅夢想🍗
🌟注意:用餐時間90分鐘