2023-07-26
係屯市終於有新既燒肉店開張😍仲要提供燒肉放題!真係經過親都流口水😋勁香燒肉味~而今日終於忍唔住走左去食晚市都有好多種唔同既set可以揀~而難得食燒肉當然想豪一豪佢🤣我同男朋友都揀左*松放題*~食足100分鐘都只係$328+🥹(想食耐啲都可以選擇120分鐘既plan, $398+)可以瘋狂食美國SRF安格斯和牛🥹超興奮!!.一坐低就已經安排好個燒肉頭盤比你試🥹每款都睇得又食得!!除左啲紋路睇得出好靚至外,咬落好香好香牛油香氣~超juicy!! 建議要叫埋佢個紫菜飯食,一啖飯一啖肉超爽🧡然後就瘋狂叫安格斯和牛牛板鍵🤤仲有牛舌同牛肩脊肉!依3樣都係我最愛牛油金菇、菠蘿仲有翠玉瓜都好好味👻強推一夜干🤤係日本居酒屋就食得多,無諗過燒肉店都可以叫得到!燒完超香好香魚油,滑身唔鞋口,記得要問店員拎埋蛋黃醬黎點🥹當然唔止有清一色既肉類,仲有熟食比你醫下肚😆叫左章魚燒好香口~配埋蛋黃醬勁正😛仲有雪糕雪條任食👍🏻依個位真係要讚下!佢唔係好似坊間既任食餐廳咁比啲cheap cheap甜品黎hea你🥹好似雪條咁全部都係日本牌子黎!!食左條meji紅豆雪條好好味😋仲有自家製蛋糕&puffs !! 強烈建議要試朱
牛油金菇、菠蘿仲有翠玉瓜都好好味👻
仲有自家製蛋糕&puffs !!
強烈建議要試朱古力蛋糕😍超香濃!我一個人啪左3舊😝