2017-09-10
晨咁早 嚟到呢間門面極度噏得嘅點心餐廳 😅 係因為想食下生煎包。點心選擇不多, 大部分都係即叫即做, 等等等等咗三十分鐘終於嚟到生煎包, 呢個生煎包並唔係薄皮包包, 三隻包子在熱鍋中, 下面有蔥洋蔥, 包子軟熟 皮厚,很有質感, 菜肉餡鮮嫩濕潤 😃叉燒腸, 食叉燒腸最怕叉燒唔新鮮, 呢度嘅叉燒 都係麻麻地, 建議食 蝦米腸或者 鮮蝦腸粉, 腸粉喺新鮮做, 做得比較厚, 有點濕有點黏, 不是大眾食開的薄皮腸粉, 但飢詩並不抗拒 😄蝦餃皇, 大隻, 大隻得將籠子填滿, 蝦肉爽脆鮮嫩, 讚 😃食食下覺得好熱, 阿姐話冷氣壞咗得返兩部 😂, 員工一邊做一邊抹汗, 難怪老闆娘咁燥, 晨早流流有咁多客都黑口黑面 😂😂😂 員工都熱到冇曬反應 😂 快啲整番部冷氣開心笑返啦 😄😄飢point : 7/10#hungermarch #非飢詩 #飢詩
飢point : 7/10
#hungermarch #非飢詩 #飢詩