2007-11-21 43 瀏覽
與朋友聚舊, 想搵間cafe 坐底慢慢傾, 但又怕嘈吵. 最後我們選了一家看上去環境氣氛不錯, 而且價格ok 的店. 進入cafe, 店員相當親切有禮, 感覺雖然是家小店, 但格局還不錯, 看看餐牌, 店員推介Ginger Coffee, 勁好味, 一試愛上, 喜歡其薑味夠及勝在夠滑. ^^友人不愛coffee, 店員便推介蘋果花茶, 朋友大讃 清香怡人, 果肉豐富^^另一友人試Rose Garden 花茶, 友人嚐後頻說"very nice".飽是熱烘烘的, 外脆內軟^^ Cake 更好味...我試熱情果cake, 感覺味道既濃郁, 又清新, 好醒胃^^總括來說, 無論食物味道,服務及環境都一流, 好滿意!附近的餐廳& cafe 都比較嘈..而呢間比較靜..服務周到..能花一個下午去relax 一下真不錯, 我上星期六又去左"hea" 啦!

飽是熱烘烘的, 外脆內軟^^

Cake 更好味...

總括來說, 無論食物味道,服務及環境都一流, 好滿意!