原本諗住閒日冇乜人就去試下喜茶,個個都話深圳好飲過香港既分店,但貪香港近近地就去試下,點知就中伏😓😓一去到沙田分店,其實我都知排隊排得長,但唔知佢另一條人龍原來係遠處既pop up store隔離,我盲中中埋去鋪面排左15分鐘先有職員出黎話我排錯隊要重新再去遠處排🤫安排好差...其實驚人插隊應該要搵個人/擺大大個指示牌話俾人聽係邊度排❌❌❌而唔係要人浪費時間排錯隊再排過❌❌終於排到入去買完,等拎野飲都等左半個鐘...,最大問題係籌號個指示牌係顯示唔哂啲籌號!!而店員又唔會叫籌號,我望去籌號見未有我個號碼 當然唔會行埋去拎飲品處望啦,咁多人,正常都唔會塞係度等。等左好耐之後我忍唔住去問,仲要俾出飲品個位小姐鬧我唔睇籌號牌,我想講我拎到飲品個一刻,籌號牌都係無顯示我籌號,但我杯飲品已經ready左好耐,安排係十個差❌❌❌❌❌態度更加係十個差❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌杯野幾好飲,我以後都唔會到去沙田分店飲喜茶,係咁❌
杯野幾好飲,我以後都唔會到去沙田分店飲喜茶,係咁❌
2019-06-05
  • 芝芝莓果