2023-02-15
老公係屯門友,今次到佢帶我去食好野,尼間可以在室內或室外, 好chill 呀😎, 環境格局好似去左淺水灣。(5⭐️最高)燒墨魚咀串(5串) 5⭐️ 香甜墨魚咀,入口爽口彈牙,容易入口,燒出黎不會太燶,加入燒汁, 美味可口😋😋香煎煙鴨胸伴薯菜配黑椒汁(5⭐️)厚切鴨胸肉, 加入燒汁,2人份量剛剛好,大加入低咸度薯蓉, 正🥰🥰手撕德國鹹豬手薄餅 (5⭐️)我比較喜歡佢脆卜卜既底部😙, 真係做到好簿,加入芝士和手撕豬手, 份量岩岩好, 又唔會太多同濟😚👍🏻脆炸椒鹽雞軟骨 ( 5⭐️)勁滿足既份量, 雞軟骨配上椒鹽,好食到停唔到口, 十分yummy ❤️😋Hot Mint Chocolate Latte (5⭐️)有朱古力味比較輕身,再加埋簿荷味好重,第一次飲完會很想再叫多杯😜Blueberry Milkshake(4.5⭐️)好少用藍莓做milkshake , 飲落唔會好酸💕, 奶味亦唔會好重
燒墨魚咀串(5串) 5⭐️
香煎煙鴨胸伴薯菜配黑椒汁(5⭐️)
手撕德國鹹豬手薄餅 (5⭐️)
脆炸椒鹽雞軟骨 ( 5⭐️)
Blueberry Milkshake(4.5⭐️)