2010-03-24
男友仔生日當日, 特別黎到BLT食個BIRTHDAY LUNCH! 雖然食BURGER 要百幾二百蚊真係有D貴, 但一年一次, 加上男友仔鍾意食BURGER就無所謂啦!!我地差唔多一點左右到, 已經坐滿客, 幸好只等左一陣就有位了.. 雖然位置並不prefect, 但都尚算可以! 我地兩個人點左兩款burger同薯條,真係好飽呢!!Australian Wagyu - 口感豐富的burger! 和牛好好味, 肉質鮮嫩味美. 配上生菜蕃茄等蔬菜更加鮮甜清新. BLT Burger - 果然係招牌貨, 牛肉異常地厚身, 好淋而且好有牛味! 但個人認為略為乾身少許.Fat Fries - 炸得好香脆而且好薯. 因為太飽, 唯有放棄整整半份. 但配上burger一齊食真的好好味喔.Red Velvet cupcake - 侍應見男友仔生日, 特意送俾我地的. 非常貼心的服務! 雖然個人對呢個旦糕仔既味道有點保留. 可能我地對於太酸的旦糕不甚喜好, 所以只係食左少少就放棄了....食物唔錯, 服務更加不在話下. 侍應見我帶左爉燭已好有善地幫忙攞火機點火, 仲不忘讚我地有新意, 用burger當生
食物唔錯, 服務更加不在話下. 侍應見我帶左爉燭已好有善地幫忙攞火機點火, 仲不忘讚我地有新意, 用burger當生日旦糕, 最後仲幫我地合照至滿意收貨, 最估唔到既係, 送上cupcake賀男友仔生日, 真係意想不到呢!!