2023-10-26
【土瓜灣•WM Café & Bar (啟岸)】@wmcafebarππππππππππππππππππππππππππππππ寫意西餐廳 坐位舒適 岩曬三五知己聚會🌻|焗法國黃油雞伴毛豆肉配牛肝菌汁|HKD 168雞肉以特製的法國黃油腌制過,入味之後,再進行烘烤,使雞肉保持鮮嫩多汁。每一口都能品嚐到黃油的香氣和甘甜,非常美味。🌼|黑松露卡邦尼|HKD 138用新鮮的意大利麵配上濃郁的黑松露醬製成的,味道非常濃郁和香甜。麵條做得剛好彈牙,配上黑松露的香味,真的讓人回味無窮。🏵️|自家製奶凍|HKD 68呢個奶凍非常口感滑順,香氣濃郁,入口即化。我最喜歡嘅係佢嘅濃郁奶味,真係好香濃!而且控制到糖分,唔會太甜,非常適合我嘅口味。餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 411(連加一)✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#土瓜灣美食 #WM Café & Bar (啟岸) #web3土瓜灣WM Café & Bar (啟岸)土瓜灣馬頭圍道63號啟岸1樓13號舖
寫意西餐廳 坐位舒適 岩曬三五知己聚會
🌻|焗法國黃油雞伴毛豆肉配牛肝菌汁|HKD 168
🌼|黑松露卡邦尼|HKD 138
🏵️|自家製奶凍|HKD 68
餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥
服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄
食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾
性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 411(連加一)
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
WM Café & Bar (啟岸)
土瓜灣馬頭圍道63號啟岸1樓13號舖