2019-06-21
這間樓上的cafe好寬闊又舒適,地點好方便,在旺角油麻地附近。環境好吸引好寬闊,乾淨整潔,好多色彩繽紛花卉的設計,好優雅的圖畫及設計,讓客人好舒適又休閒的感覺!更有好多遊戲 board games讓一大班朋友一齊玩,好開心喔!播放著流行歌曲,好悠閒的享受!服務生好年青又快手,效率高又勤快!食物餐牌製作精美,好靚又多圖!飲品有不同款花茶、咖哩、朱古力、沙冰、特飲等等,選擇多又設計顏色吸引!這裡還有2人餐,包2個主菜、1個小食及2杯飲料。1. 炸薯條配黑松露忌廉醬熱辣辣脆卜卜的粗粗薯條,薯味香滑薯蓉軟軟口感,外脆內軟,點上配醬汁:黑松露忌廉醬(濃郁黑松露味道及軟軟滑滑忌廉醬)或番茄醬(酸酸甜甜好開胃)2. 黑椒脆香雞扒意粉黑椒汁好野味好香又微辣感覺,配上入味洋蔥、芽菜、紅甜椒,脆香雞扒好大塊又嫩滑,皮脆肉香軟,唔會太油膩;意粉軟滑口感,份量好多,喜歡這個多汁的意粉!推薦這個意粉,好出色美味3. 咖哩豬排飯咖哩飯好大碟,賣相好靚好吸引!咖哩是日式的甜味咖哩,有大大塊炸薯仔,咖哩薯仔是最香軟好味!豬扒好厚身又軟腍易咬,外脆粉唔厚,好脆口;飯是比較軟身,配上香甜咖哩汁飲品2人餐包了$40飲品:我
服務生好年青又快手,效率高又勤快!
這裡還有2人餐,包2個主菜、1個小食及2杯飲料。
1. 炸薯條配黑松露忌廉醬
2. 黑椒脆香雞扒意粉
3. 咖哩豬排飯
飲品
2人餐包了$40飲品:我們點了熱蜜瓜紅茶(好特別的蜜瓜甜味,清香幫助消化的紅茶)及凍柑桔檸檬乳酸(酸酸甜甜開胃又夠凍)