2024-07-31 474 瀏覽
我同老公都好鍾意四週圍去唔同嘅地方試新餐廳 長沙灣呢區我哋比較陌生 附近好多工廠區 真係好少嚟今日特登上嚟呢一間寵物友善餐廳 真係好有驚喜 商場好新淨 主打寵物友善 啱曬我同老公 鍾意貓貓狗狗 商場好新淨 好乾淨 地鐵站 好方便 為食之選 (自選兩款主菜 加冷盤)⭐️日式麻湖豆腐主菜⭐️馬鈴薯燉牛肉 薯仔好淋 好好送飯 牛肉好鮮甜 非常開胃 ⭐️鹽燒鯖魚亦都係我個人至愛 皮好香 食魚健康又好易送飯 好開胃 ⭐️日本珍珠米配上黑芝麻 非常健康 飲品 都真係好有驚喜有我近期最愛嘅 ⭐️爆打香水檸檬茶 加18蚊就飲到 大食之選 (自選三款主菜)⭐️招牌腐乳鹽酥雞 份量有好多 雞肉淡淡肉 非常滿足⭐️秘製蕃茄牛腩 牛肉味好濃鬱 個醬好好餸飯 ⭐️比目西京燒非常之有驚喜 魚肉好滑流 好香 呢一餐我覺得好健康 好有幸福嘅感覺 鍾意佢嘅idea 寵物友善見 好歡迎啲狗狗 呢度畀人感覺好放鬆 嘢食好好食 令我非常回味🩷

為食之選 (自選兩款主菜 加冷盤)
⭐️日式麻湖豆腐

亦都係我個人至愛 皮好香 食魚健康又好易送飯 好開胃

⭐️日本珍珠米配上黑芝麻 非常健康

飲品 都真係好有驚喜有我近期最愛嘅
⭐️爆打香水檸檬茶 加18蚊就飲到

大食之選 (自選三款主菜)
⭐️招牌腐乳鹽酥雞 份量有好多 雞肉淡淡肉 非常滿足

⭐️秘製蕃茄牛腩