從來未試過有一間態度咁差,而且唔畀人反映意見, 嘅餐廳我都係第一次遇到🙈🙈🙈其實想反映意見都係想餐廳有改善, 其實將軍澳好多餐廳都可以畀寵物去,衹要符合商場嘅要求就可以, 當天 reception有位小姐, 要求狗仔stay喺同一個位置, 我話可以但係會唔會有一啲安排, 例如畀張櫈, 店員說沒有, 我問可唔可以反映下意見 佢話可以, 但我說話都未講完,跟住佢就截住我,話總之就係冇, 其實我只是想講 ,將軍澳好多餐廳都可以提供車仔,就算冇都可以同我哋講,可以入袋或者畀張櫈, 唔係斬釘截鐵話,冇然之後走咗去, 所有店員都冇名牌, 問店員叫咩名 冇人肯答, 唔肯接受客人嘅意見我都係第一次遇到😯😕食物唔錯但係價錢唔平,希望服務可以好啲當日叫咗🍔burger🍟肉質 唔錯而且好juicy配粗薯條三文魚蛋多士二杯juice

食物唔錯但係價錢唔平,希望服務可以好啲

當日叫咗🍔burger🍟肉質 唔錯而且好juicy配粗薯條

三文魚蛋多士