2024-08-28
《YOLO - 寶琳下午茶遇冷》📍將軍澳寶琳貿業路8號新都城中心三期1樓132A&138D號舖個人覺得YOLO嘅下午茶飲品定係食物都普普通通唔係好對應到應有嘅水準🥲 對於想喺寶琳享受一番悠閒下午茶嘅朋友仔 都係要繼續尋找其他選擇🥲🥲 服務態度都麻麻 不過都要讚下環境的確唔錯👍🏻 係chill嘅➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖✨豬頸肉冬陰功湯麵 $39呢個湯麵味道奇奇怪怪 明明係酸嘅冬陰功味🍜但又特別甜 好奇怪🫠 同時豬頸肉都切到好厚 不過不得不說豬頸肉嘅份量都算多👍🏻✨鹹蛋黃單骨雞翼set + $18表面鹹蛋黃味道唔多 再加上份量又少 仲有d泛油嘅情況 可以話係大失所望🥲✨凍檸茶 + $3呢杯飲品真係徒有虛名 麻麻地無論係味道定係口感都令人唔滿足✨菠蘿椰青特飲 + $13個人覺得杯椰青有d過甜 唔係幾fresh 細細粒嘅菠蘿都微乎其微 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖✫ 食物 (3/10)✫ 環境 (9/10) ✫ 服務 (5/10)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✨豬頸肉冬陰功湯麵 $39
✨鹹蛋黃單骨雞翼set + $18
✨凍檸茶 + $3
呢杯飲品真係徒有虛名 麻麻地無論係味道定係口感都令人唔滿足
✨菠蘿椰青特飲 + $13
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✫ 食物 (3/10)
✫ 環境 (9/10)
✫ 服務 (5/10)