2019-10-16 84 瀏覽
今次經過呢間拉麵店 鋪面裝修都幾有趣 就入去試一試啦 唐揚炸雞 份量正常 上枱果陣都好大陣炸物香味 咬落少少脆 雞肉都算滑 有少少肉汁照燒餃子 第一啖咬落 覺得有少少咸 但係 餃子餡味道唔太濃一齊食都算啱啱好 未到正常 皮唔厚 又無煮燜 算唔錯特盛炙燒豚肉拉麵 湯上面有一層油 飲落去好香唔算好油膩 但係都建議大家選少油 特盛就有4塊豚肉 每塊都唔細 因為有炙燒過 所以 油香都幾出 咬落係一層油一層肉 所以 令到塊豚肉都幾滑 麵質都唔錯 食嗰陣掛到湯 醬燜雞叉燒味玉拉麵 湯上面都有一層油 飲落味道有少少忌廉湯禁 但係都建議大家選少油 雞叉燒食落雞味都幾濃又滑 都幾得意 我就好鍾意個味付玉子流心得來又有日本豉油嘅甜味 加埋個湯咸咸甜甜禁 好正兩碗拉麵加埋炸雞同餃子 2人消費 埋單$280 商場裏面唔算貴 大家經過都可以一試
今次經過呢間拉麵店 鋪面裝修都幾有趣 就入去試一試啦
唐揚炸雞