2022-01-22 826 瀏覽
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🍴美食資訊🍴🍖寶石鐵板紐西蘭肉眼扒(5成熟)($158)雖然叫左5成,但最後上嚟都係熟左少少,介乎5同7成之間😹不過咁,扒都叫入味同夠嫩滑,加左黑椒汁之後又唔太咸,整體嚟講都係一個好食嘅鐵板牛扒👍🥩跟餐有紅/白湯,飲品優惠同埋甜品(啫哩/芒果布甸)!今次我叫左特飲紅豆冰,佢會比埋一球雪糕😂但真係一分錢一分貨,同樣叫紅豆冰嘅肉公主,因為係下午茶版,細杯啲冇雪糕之餘,仲好淡味😂飲得出用料完全係大細超👀🍞芝士手撕辣豬肉多士($38)雖然份量唔多,但係意外地好食!🤯芝士香濃,辣豬肉好惹味,多士又烘到啱啱好。唔會好燶邊又唔會乾到似餅乾咁!好出色嘅下午茶小食😋⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👑評分味道:4/5環境:4/5價錢:4/5份量:5/5服務:4/5會否推薦:會餐廳走懷舊扒房風格,座位好坐,食物質素性價比高,店員亦好好態度。會同你講牛扒啲汁唔夠可以問佢地攞,亦會問洗咪幫我倒汁上鐵板👍⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

🍴美食資訊🍴

🍖寶石鐵板紐西蘭肉眼扒(5成熟)($158)
雖然叫左5成,但最後上嚟都係熟左少少,介乎5同7成之間😹

🍞芝士手撕辣豬肉多士($38)
👑評分
味道:4/5