2023-05-03
星期六就係要放鬆一下! 係將軍澳海旁跑完步,經過呢間西餐廳,見到Menu有個Weekend Brunch唔錯!我就叫左一份週未早午餐,包前菜,主菜和甜品。朋友就叫左一份今日特別餐飲推介,包主菜和一杯生啤酒。🌟今日特別餐飲推介 Today’s Special Dish Offer🐠香煎挪威三文魚 $268呢個餐包左一杯好大杯的生啤🍺,到走都未飲晒🤭三文魚外皮煎得香脆,肉質好嫩滑! 配埋香滑薯蓉和新鮮芒果莎沙,酸酸甜甜好開胃!🌟週未早午餐 Weedend Brunch🔹前菜煙肉蛋鬆餅賣相好靚😍 戳穿水煮蛋好治愈! 煙肉煎得香脆,水煮蛋香滑,配埋蛋香鬆軟的英式鬆餅,口感豐富! 🔹主菜 $336紐西蘭里脊肉10安士配雞蛋和炸薯條份量十足! 里脊肉用網面炭燒,散發陣陣炭香,油脂比例均勻,肉質嫩滑之餘仲鎖緊到肉汁。粗薯條脆口,仲有兩隻太陽蛋,好豐富!🔹甜品最後當然要食埋甜品芝士凍餅,芝士味道濃郁,配埋士多啤梨醬,又唔會太甜,食完仲唔會膩!
🐠香煎挪威三文魚 $268
呢個餐包左一杯好大杯的生啤🍺,到走都未飲晒🤭
🌟週未早午餐 Weedend Brunch
🔹前菜