(非會員)
2005-05-24 24 瀏覽
其實我係想講將中分店,不過呢度無記錄,唯有係度講.我自己係將中住,一星期大大話話幫襯美心六,七次,其實好多將中居民都好似我咁, 將美心當飯堂咁濟.原因唔係因為佢好食或服務好, 只係貪就腳,快捷方便. 但相信吾少將中住客都好似我咁,係美心受吾少氣,但又焗住幫襯,唯有係度發洩下. 講真,美心食物水準真係麻麻, 早前推出印尼炒反,個炒飯應是一早炒好那種,難食到不得了.燒味又吾靚,(以前幫襯中環分店好似好好多),買燒味雙拼套餐,總係比埋頭頭尾尾你,肉少,骨同肥肉多,又或點油雞,總係比雞翼你.大佬,佢地餐都拿埋成三十幾蚊,吾係平喎,成日比垃圾人食.食過佢蒸魚套餐,條魚霉到不得了,吾知點解仲成日見女仔食,可能佢地吾知咩叫吾新鮮掛.唯一係近期有即叫即炒鑊仔炒飯,叫做似番人食野,有鑊氣,一食就知吾係一做炒定. 另外,講到服務,將中分店真係另人把幾火.以前有個靚女經理壓得下場,但依家升左兩個女人做counter in charge, 個counter成日亂晒龍, 尤其稍為多人陣,counter 班人就亂晒陣腳,又漏單,又落錯order,又比錯號碼牌,總知就係攪到客買少少野都要等好耐好耐,有時見到佢地,快
其實我係想講將中分店,不過呢度無記錄,唯有係度講.
原因唔係因為佢好食或服務好, 只係貪就腳,快捷方便.
但相信吾少將中住客都好似我咁,係美心受吾少氣,
但又焗住幫襯,唯有係度發洩下.

另外,講到服務,將中分店真係另人把幾火.以前有個靚女經理壓得下場,但依家升左兩個女人做counter in charge, 個counter成日亂晒龍, 尤其稍為多人陣,counter 班人就亂晒陣腳,又漏單,又落錯order,又比錯號碼牌,總知就係攪到客買少少野都要等好耐好耐,有時見到佢地,快餐店我都去吾少,有好多地方客仲多過將中幾倍,真係好少見做到咁倒瀉籮蟹咁.真係吾該美心管理層好好反省下, 吾好成日攪到客一肚氣.