2021-03-02
好耐冇食燒肉,又咁岩去完將軍澳工業邨,又咁岩恢復左堂食,又咁岩見到呢間之前係旺角食過覺得好好味既燒肉咁多個咁岩,冇理由唔食啦下話?任食燒肉黎講,價錢唔算貴七點前埋單仲幾平下仲要有疫情優惠,依家唔食,更待何時?呢到自助食物都幾多樣化前菜有泡菜等冷盤亦有各種小食怕燒肉食得太熱氣?養生雞湯等等既中式湯水亦有甜品中式又有,西式亦有雪糕雪條當然亦唔少得,雪糕更有凍檸茶雪條、花生雪條等等特別既口味,岩晒好似我呢D鍾意食特別野既人飲品竟然有果汁先生既蘋果汁同橙汁醬料方便,個人最推薦係燒肉汁,甜甜地同燒肉最夾見到已經流晒口水食燒肉當然要講牛肉先啦呢隻係叫做西施牛肉片食落最軟熟,而且牛味香濃咁多隻之中我最鍾意就食呢隻其他部位既牛肉亦好高質,睇下D色水就知唔好以為呢到得牛肉正海鮮亦一樣高質D蠔夠新鮮又多汁,食落有淡淡海水味又唔會腥帶子爽口又彈牙特別推薦大家一定要叫呢個炸魷魚好新鮮,熱辣辣香脆得黎又爽口,必食如果你好似我咁,冇飯落肚會覺得空虛既強力建議大家食呢個紫菜溫泉蛋飯紫菜量勁豐富,令你每啖都食到紫菜既香味同脆爽既口感配埋以溫泉蛋既蛋汁包住既白飯用黎送牛肉簡直無得彈
咁多個咁岩,冇理由唔食啦下話?
任食燒肉黎講,價錢唔算貴
七點前埋單仲幾平下
仲要有疫情優惠,依家唔食,更待何時? 呢到自助食物都幾多樣化
前菜有泡菜等冷盤
亦有各種小食 怕燒肉食得太熱氣?養生雞湯等等既中式湯水亦有
甜品中式又有,西式亦有
雪糕雪條當然亦唔少得,雪糕更有凍檸茶雪條、花生雪條等等特別既口味,岩晒好似我呢D鍾意食特別野既人 飲品竟然有果汁先生既蘋果汁同橙汁
醬料方便,個人最推薦係燒肉汁,甜甜地同燒肉最夾
見到已經流晒口水
食燒肉當然要講牛肉先啦
呢隻係叫做西施牛肉片
食落最軟熟,而且牛味香濃
咁多隻之中我最鍾意就食呢隻
其他部位既牛肉亦好高質,睇下D色水就知 唔好以為呢到得牛肉正
海鮮亦一樣高質
D蠔夠新鮮又多汁,食落有淡淡海水味又唔會腥
帶子爽口又彈牙 特別推薦大家一定要叫呢個炸魷魚
好新鮮,熱辣辣
香脆得黎又爽口,必食 如果你好似我咁,冇飯落肚會覺得空虛既
強力建議大家食呢個紫菜溫泉蛋飯
紫菜量勁豐富,令你每啖都食到紫菜既香味同脆爽既口感
配埋以溫泉蛋既蛋汁包住既白飯
用黎送牛肉簡直無得彈