2022-01-21
🌔🌔《台北車站》[@sofood_sogood_sochill]⬅️喜歡及支持請follow🤗自從又禁晚市堂食之後,一係就係外賣😑,一係就提早食晚飯😐。今日呀大人叫肚餓,下午5⃣️點鐘左右我哋就走入一間台式餐廳🍴,趁6⃣️點前食返個熱飯先😎!🚗🚖🚔🦼🛺🚲🚞🚒🚋🚕🚐🚚🚙🚃 香辣干鍋雞 配白飯 HK$61🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘連酒精爐🔥上枱,香噴噴暖笠笠☺️,干鍋雞🐣本身已經炒得好夠火候🔥,大大鍋!除了🐥雞球之外,還有呀大人至愛嘅香爆薯仔🥔和洋蔥🧅!完全可以送幾碗熱辣辣嘅白飯🍚😋!🚃 招牌台灣牛肉刀削麵 HK$72🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘叫得招牌菜當然要點嚟試吓啦,刀削麵🍜份量亦絕對不少。5⃣️大件牛肉🐮,厚切大大舊!食落淆肉質感強,五香味濃郁😋👍🏻!不鞋不硬,鬆軟、肉汁💦豐富😍😋👍🏻,肚住餓食也會覺得很Full🥳🍜!🚃 草莓珍珠奶茶🧋+HK$12🚃 香芋珍珠奶茶🧋+Hk$12🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🔘🚗🚖🚔🦼🛺🚲🚞🚒🚋🚕🚐🚚🚙順便提一提,台北車站餐廳🍴的6⃣️點晚市外賣自取,還有7⃣️5⃣️折優惠!本身佢d價錢已經好親民,但如果想再抵食d,也可以買佢哋嘅電子現金卷,即刻有7⃣️折優惠添😍!限時gaaa!🚌 台北車
《台北車站》
🚃 香芋珍珠奶茶🧋+Hk$12
🚗🚖🚔🦼🛺🚲🚞🚒🚋🚕🚐🚚🚙
🚌 台北車站
🚗 將軍澳新都城中心一期商場地下G25號舖
#SofoodSogoodsochill #台北車站 #將軍澳美食 #香港美食 #香港美食指南 #好食 #美食 #美食攝影 #食 #食事記錄 #Hongkongfood #hkfoodie #hongkong #foodblogger #hkfoodblogger #hk #foodtherapy #hkfood #foodiesinternationalchat #eat #eateateat #eating #eatright #explorehongkong #eatinggood #eatwellbewell #openrice #eatgoodfeelgood #eatgoodfood