2020-10-19
好耐無去食燒肉放題了,今日去左將軍澳food pop食running燒,位置都比較隱蔽,唔係朋友講開,都唔知開左係商場。不過可能因為係咁,人流無咁多,位置又比一般放題餐廳大d,所以坐落都幾舒服!呢間餐廳有沙律同熟食嘅自助bar,選擇都係d大路嘅,如果想食蔬菜,可以係自助餐bar拎埋。其他野就用手機落單,非常方便!1️⃣紫菜溫泉蛋飯評分: 7.5/10冇錯你冇睇錯,呢間野最令我驚艷嘅絕對係呢個紫菜溫泉蛋飯。白飯上面鋪滿左紫菜香蔥同溫泉蛋,加上獨特嘅醬汁,如果唔係食緊放題,我應該食到三四碗!2️⃣牛小排評分: 7/10肉味濃郁,一口size,建議唔好點太多醬汁,食返牛肉本身嘅味道。3️⃣炸魷魚絲評分: 7.5/10呢度嘅炸嘢全部都係即叫即炸,所以食落好香口,比較可惜嘅係,冇沙律醬提供。總括嚟講,二百零蚊食放題,坐得舒服,味道又有咁上下,真係唔係咁易搵,呢度算係唔錯嘅選擇。
1️⃣紫菜溫泉蛋飯
評分: 7.5/10