2023-07-23
🇭🇰✨將軍澳性價比超高火鍋放題本身想同屋企人去食個小炒,點知原來餐廳今個月開始,晚市改咗做火鍋放題😂90分鐘任飲任食,星期一至四$128,星期五至日及公眾假期$158,7點前離座仲有88折,小朋友仲有優惠添!🤩而且,免醬汁費、免加一!抵到爛啊!😆佢哋嘅火鍋放題係咁樣玩嘅💁🏻♀️1️⃣ 先食麻辣烤魚/麻辣雞煲/酸菜魚片三揀一,三個都可以走辣👌🏻我哋揀咗麻辣雞煲🌶🐔雞煲色香味俱全,份量都唔細,好多件雞😆雞肉細細件,容易入口2️⃣ 食完魚或者雞之後打邊爐🍲餐廳內另設一間房專門擺放涼拌小食、炸物、飲品、醬料、火鍋配料及糖水,食材擺放乾淨衛生👍🏻火鍋配料包括:👉🏻海鮮:蝦、青口、蜆👉🏻港式類:龍蝦丸、芝士腸、獅子狗、紅腸、午餐肉、魚皮餃等等👉🏻台式類:鴨血、甜不辣、花枝丸、貢丸等等👉🏻蔬菜類:新鮮萵筍、蓮藕、生菜、豆卜、金針菇等等飲品方面都好齊全,由台式冷泡茶、各款汽水去到啤酒,總有一款啱飲🍻如果最後唔夠飽,仲有公仔面同烏冬🍜臨尾嚟番碗薑汁蕃薯糖水成餐飯好完滿🍠🤤📍 台北車站 (將軍澳)將軍澳運亨路1號新都城中心一期G樓G25號舖
✨將軍澳性價比超高火鍋放題
佢哋嘅火鍋放題係咁樣玩嘅💁🏻♀️
1️⃣ 先食麻辣烤魚/麻辣雞煲/酸菜魚片
三揀一,三個都可以走辣👌🏻
2️⃣ 食完魚或者雞之後打邊爐🍲
火鍋配料包括:
👉🏻海鮮:蝦、青口、蜆
👉🏻台式類:鴨血、甜不辣、花枝丸、貢丸等等
👉🏻蔬菜類:新鮮萵筍、蓮藕、生菜、豆卜、金針菇等等
飲品方面都好齊全,由台式冷泡茶、各款汽水去到啤酒,總有一款啱飲🍻 如果最後唔夠飽,仲有公仔面同烏冬🍜 臨尾嚟番碗薑汁蕃薯 糖水成餐飯好完滿🍠🤤
📍 台北車站 (將軍澳)
將軍澳運亨路1號新都城中心一期G樓G25號舖