2022-07-24
朋友一直都好恨食和牛三文治,所以我專程搵咗呢間主打西日料理嘅新派和洋餐廳~重頭戲嘅宮崎和牛三文治無令朋友失望!單單見到和牛嘅橫切面,已經佈滿雪花,肉質油潤軟腍,厚切和牛外層炸至酥香,內裡色澤粉嫩,賣相一絕👀!芝士控嘅我好鍾意加咗忌廉芝士,唔會喧賓奪主之餘,又增添層次Coco-Yi-To以🥥椰子水、🥒青瓜、🍋青檸汁、🌱薄荷調製,飲落去鹹鹹酸酸,有啲似飲緊鹹檸七,以椰子水做base,加入☘️清新嘅夏日蔬果調配,創意十足✨Sweet Lemon T以🌱檸檬草、🍋檸檬汁、🍵茉莉花茶、🍸荔枝汁調製作,加入荔枝汁後,甜度怡人,將一杯原本平平無其嘅檸檬茶帶去另一層次🆙🔅整體嚟講餐廳提供多款新派創意菜式,賣相精緻,環境時尚簡約,座位舒適闊落,適合同三五知己小酌一番🍹
🔅整體嚟講