2023-10-25 81 瀏覽
今次再嚟A Tavola Bar & Grill ,食完又可以行吓海邊行吓Donki我喜歡平日嚟因為冇咁多人😝,今次唔係太肚餓,所以叫咗兩款食物😊🧀🍕四式芝士薄餅~$188(薄餅好大個😋用咗四種比較特別嘅芝士🧀 mozzarella cheese, Gorgonzola Cheese, Taleggio Cheese, Parmigiano-Reggiano Cheese廚師仲會配埋佢哋自家製嘅Pizza醬,鍾意食芝士嘅你一定要試吓😋薄餅仲可以選擇厚同薄😊🐟🍅香煎吞拿魚~$178(每片吞拿魚都係用黑芝麻同白芝麻包住再去煎,芝麻煎到脆卜卜好香口,第一次試呢一種配搭,吞拿魚下面係用炸茄子、蕃茄、橄欖、水瓜柳等等加蕃茄醬整成一個好開胃嘅醬汁👍🏻👍🏻👍🏻)

🧀🍕四式芝士薄餅~$188

🐟🍅香煎吞拿魚~$178