2023-08-19
最近同朋友係將軍澳發現左呢間開左唔算好耐嘅韓式餐廳😜食落發現無論係價錢定食物質素都唔錯,而且環境又夠靚🥳好啱大家同朋友一齊去聚會炸醬麵配無骨雞(原味)($78)佢哋嘅炸醬麵味道真心唔錯👍🏻炸醬嘅調味唔會太鹹,食落帶甜,而且仲有豬肉同蔬菜粒😍所以配有彈性又掛汁嘅麵條真係好夾😝另外佢嘅炸雞都好正,食落香脆得黎,雞肉又夠嫩滑,所以食落真係又香又juicy韓式年糕($48)呢個年糕都唔錯👍🏻年糕煮得啱啱好,食落煙煙韌韌,又唔會太硬😍加埋佢夠香夠濃嘅韓式辣醬、魚糕、蟹柳同高麗菜,真係又豐富又惹味我哋仲叫咗巨峰提子梳打($28)同番石榴梳打($28),兩杯都好好飲👍🏻 巨峰提子梳打真係超香提子味,但又唔會太甜😍真係好唔錯😝 番石榴梳打都好正,勁濃番石榴味,又帶點提子嘅香,真係唔錯,好啱用黎配野食
炸醬麵配無骨雞(原味)($78)
韓式年糕($48)