將軍澳 人氣文青風咖啡店 環境舒適多款選擇前排去將軍澳搵朋友食飯,今次佢就帶我去左位於香港單車館既牧羊少年咖啡館食dinner,餐廳環境好闊落,落地玻璃透光度一流,最岩邊食邊同朋友傾計Chill下,今次叫左幾款野食,味道都好有驚喜與你分享2人套餐 $428金沙鹹蛋黃鳳尾蝦大大隻蝦爽口彈牙,沾上金沙鹹蛋黃食落香口惹味,大滿足俄式牛仔柳意大利粉意大利粉煮得剛剛好,牛仔柳牛味香濃,口感軟諗,配上菇菌一齊食大滿足慢煮 BBQ 醬美國豬肋骨伴薯條 •普羅旺斯燉菜美國豬肋骨份量多,好鐘意個醬香口惹味,口感軟諗,薯條係粗薯條熱辣辣🍟配上酸酸甜甜既燉菜有助解膩黑糖牛奶咖啡 咖啡拉花係聖誕樹好靚🎄黑糖味香甜不膩,奶香順滑冰梨無花果白桃烏龍芝士奶蓋芝士奶蓋帶鹹香,白桃烏龍啖啖清香,冰凍大滿足最後仲有2杯Haagen-Dazs 雪糕杯,曲奇味香甜為整餐畫上完美句號

將軍澳 人氣文青風咖啡店 環境舒適多款選擇

與你分享2人套餐 $428

金沙鹹蛋黃鳳尾蝦
大大隻蝦爽口彈牙,沾上金沙鹹蛋黃食落香口惹味,大滿足

俄式牛仔柳意大利粉

慢煮 BBQ 醬美國豬肋骨伴薯條 •普羅旺斯燉菜

黑糖牛奶咖啡
咖啡拉花係聖誕樹好靚🎄黑糖味香甜不膩,奶香順滑

冰梨無花果白桃烏龍芝士奶蓋
芝士奶蓋帶鹹香,白桃烏龍啖啖清香,冰凍大滿足