2021-03-09
呢間Cafe我已經嚟過幾次環境好舒服,員工對🐶🐶都好nice呢度除咗有人嘅menu 仲有🐶🐶menu🥰🐶🐶唔洗齋睇冇得食咁慘啦🍽 All day Breakfast $118同平時大家認識嘅All Day Breakfast差唔多,不過呢度就冇薯餅,反而有煙三文魚、牛油果薯,俾個特別少少嘅係呢度有熱情果乳酪🥰食完成個早餐再食呢個乳酪個感覺就好似冇咁膩,個炒蛋都好香好滑,蔬菜嘅份量都幾多😋☕️ Tiramisu Coffee $68咖啡粉下邊係甜甜地嘅cream cheese咖啡香濃,而cream cheese就令到咖啡入口後更滑清甜的 透心涼的 🥰吹住微風嘆呢個甜品 再望下四周環境 都幾寫意🥰🍝 溫泉蛋黑松露雜菌意粉呢個意粉不得了,佢有香濃嘅黑松露味,而且集群都雜菌,但係黑松露又唔會遮蓋左雜菌嘅味,仍然可以食到每種菇嘅香味,意粉嘅煙韌度都啱啱好有咬口☕️ 桂花latte 我自己幾鍾意呢一杯咖啡嘅,但係我order嘅時候係加多左一份嘅咖啡分量,但係飲落去第一下感覺係好舒服嘅桂花香味,之後就慢慢開始滲出咖啡嘅甘香
呢間Cafe我已經嚟過幾次
環境好舒服,員工對🐶🐶都好nice
呢度除咗有人嘅menu 仲有🐶🐶menu🥰
🐶🐶唔洗齋睇冇得食咁慘啦
🍽 All day Breakfast $118
☕️ Tiramisu Coffee $68
咖啡粉下邊係甜甜地嘅cream cheese
咖啡香濃,而cream cheese就令到咖啡入口後更滑
清甜的 透心涼的 🥰
吹住微風嘆呢個甜品 再望下四周環境 都幾寫意🥰