夜晚同女朋友經過將軍澳海旁,發現每間餐廳都爆曬人,所以決定試一次呢一間。因為我見紅白色格仔枱布,就知道呢一間係法國餐廳。beef tartart 150生牛肉他他同薯片完全唔夾生牛肉真係生因為係完全冇味得雪味0分原本諗住薯片嘅脆口同牛肉嘅軟口可以做到混合配搭,但係牛肉份量太少,所以享受唔到成個mealwestholmn station wagyu flank 270一般牛扒冇乜特別,薯條做唔到個襯托嘅作用而且個汁太少牛扒太大 好似夾硬叫你食一大件肉唯一可以欣賞嘅係個紅酒🍷fruity同有桶味係時間嘅味道☺️#silvereatfoodie #hongkong #hkrestaurant #hkfoodie #hongkongfood #hkfood #topcitybites #hkfoodblog #hkig #hkblogger #美食

beef tartart 150
生牛肉他他同薯片完全唔夾