煙三文魚牛油果沙律 ($178) ●●●●○ 齋睇價錢好貴,但其實個沙律超大份!同食正餐冇分別啲食材都食得出幾新鮮,係非常開胃嘅沙律喔和牛漢堡配紫菜薯條 ($148) ●●●●◐薯條配嘅汁係BBQ汁,唔係幾夾(扣分位)🤕但係薯條本身唔錯,脆同實心,唔係軟癩癩講返個burger本人先 包烘至微脆,CLS勁大塊和牛漢堡扒,厚身、多汁軟嫩 肉味濃郁 啲芝士留晒出嚟噉款 必定會為咗burger回頭🍔煙肉辣肉腸薄餅($138) ●●●●○薄批,辣肉腸味充斥成個口腔lol都幾好食🍕芝士拉絲🧀Ice Cappucino ($42) ●●●●○香☕️味道好啱我(sor再次強調唔識品評咖啡)✍🏻 整體嚟講味道十分有驚喜~Weekend冇set lunch,不過都有跟每人兩塊餐包,同埋叫一杯飲品可以 +$20要第二杯 🦵🏻⚠️ 10% service charge📍La Itameshi (前身為La Piazza)💰: ●●●●◐環境、服務:●●●●◐
煙三文魚牛油果沙律 ($178) ●●●●○
齋睇價錢好貴,但其實個沙律超大份!同食正餐冇分別
啲食材都食得出幾新鮮,係非常開胃嘅沙律喔

和牛漢堡配紫菜薯條 ($148) ●●●●◐
講返個burger本人先
包烘至微脆,

煙肉辣肉腸薄餅($138) ●●●●○
薄批,辣肉腸味充斥成個口腔lol
都幾好食🍕芝士拉絲🧀

Ice Cappucino ($42) ●●●●○
香☕️味道好啱我(sor再次強調唔識品評咖啡)

⚠️ 10% service charge

📍La Itameshi (前身為La Piazza)
💰: ●●●●◐
環境、服務:●●●●◐