2023-05-30
工作讓人感到壓力 今晚決定到酒吧聊聊天輕鬆一下😃Hans Bar & Restaurant 環境舒適今人放鬆😇食物方面 賣相一流 食之前當然要先打打卡😎小食併盤 🍴送酒的良物🍹雞泡魚干無得輸💯枝豆令人食唔停口另外燒明太子同埋芝士酒盗 咸咸香香送酒一流👍🏼慢煮豬頸肉🐽豬頸肉燒得恰度好處~唔會燒到干曬身 係燒到保留到肉汁既同時又唔會食到成口油 調味個人都很喜歡 推介👍🏼Cooktails🍸🥃酒方面 呢一點需要大讚 不竟唔係人人都對酒咁熟悉~但係呢位調酒師絕對係專家👍🏼當我地睇住drink menu糾結緊ge時候 主動黎了解我地既喜好同需求 幫我地調制左屬於我地既酒🍸🥃當你帶住唔同心情黎到既時候 又唔想係花多眼亂既menu中糾結 呢度開聲就可以了☺️放鬆就由點菜開始~Hans Bar and Restaurant (尖沙咀)尖沙咀漆咸道南29-31號溫莎大廈地下7-8號舖
小食併盤 🍴
慢煮豬頸肉🐽
Cooktails🍸🥃
Hans Bar and Restaurant (尖沙咀)
尖沙咀漆咸道南29-31號溫莎大廈地下7-8號舖