餐廳: 田記魚蛋牛腩專門店 (碧街)
資訊:

2022-06-22 93 瀏覽
剛好約咗人去旺角登打士街,上網見到呢度啲牛腩好多好評,我自己好鍾意食清湯腩同柱候牛腩,所以好想同黎會一會佢坐低冇耐好快就有得食,牛筋炆得相當淋,仲好入味,真係幾好味😋,牛腩其實肥瘦適中,所以入口都係好容易咬開嘅狀態,係好味嘅,但當然,😌各人有自己喜愛嘅口感,我就當然有心目中更好嘅牛腩選擇,😊但牛筋確實冇得輸湯亦都非常之清甜,我就非常之鍾意飲加上我好鍾意多青,所以真係好啱我整體其實都係好味嘅,但當然環境衛生情況就有如一般茶餐廳一樣,唔好要求太多
牛筋牛腩米
坐低冇耐好快就有得食,牛筋炆得相當淋,
湯亦都非常之清甜,我就非常之鍾意飲
加上我好鍾意多青,所以真係好啱我

牛筋牛腩米