2024-10-05
人生第一次寫食評,食完覺得唔寫對唔住自己間餐廳專賣烏冬,但完全唔覺得自己係食緊烏冬個烏冬睇落係真手打,因為好raw,好似小朋友搓泥膠咁樣食落質感係魚麵咁,啲麵係稔嘅,一啲都唔煙韌,未食過啲烏冬係咁我覺得佢買業務用真打烏冬好過,唔好嘥時間自己打麵,咁樣會更對得住自己個名我哋叫咗火炙豚同火炙牛套餐,個湯又豚汁又壽喜燒咁,完全係巧立名目豚汗咁清澈嘅啡色我都係第一次見,2個汁都係同出面買返嚟自己屋企煮冇分別一上枱我真係以為佢比錯我仲要話自己係柚子高湯,加幾絲柚皮就係柚子高湯?咁樣收我$118同$138,真係唔會返嚟食雖然個烏冬真係好差,不過都有讚位嘅2位樓面姐姐態度都好好,而且好彩佢啲貨係入得幾靚At least我加咗個小食吉列黑豚腩,我都覺得佢肥瘦剛剛好,食落唔差,啲吉列炸皮都冇分離總括,唔會再嚟食,都唔會推薦人嚟食呢條街咁多嘢食真係唔洗食佢,對面有拉麵隔離又有魚蛋粉,唔好同自己過唔去
間餐廳專賣烏冬,但完全唔覺得自己係食緊烏冬
個烏冬睇落係真手打,因為好raw,好似小朋友搓泥膠咁樣
一上枱我真係以為佢比錯我
仲要話自己係柚子高湯,加幾絲柚皮就係柚子高湯?
咁樣收我$118同$138,真係唔會返嚟食
雖然個烏冬真係好差,不過都有讚位嘅
2位樓面姐姐態度都好好,而且好彩佢啲貨係入得幾靚
總括,唔會再嚟食,都唔會推薦人嚟食