2022-06-11
Grilled eel with scrambled egg and rice 🍳 蒲燒鰻魚滑蛋飯 $88蒲燒鰻魚飯係用咗原條鰻魚好正啊🐟,一上到黎即刻食鰻魚仲食到外皮燒到脆脆地🔥,撈埋滑蛋一齊食充滿日式風味,旁邊仲有沙律、西蘭花🥦點綴一下!Cheese bolognese lasagna 芝士肉醬千層麵 🧀$74肉醬千層麵嘅味道比較濃🍝,每一層中間都夾咗啲芝士同埋肉醬睇落好吸引😍,份量適中,啱啱好夠一個人食,側邊仲有新鮮蕃茄仔🍅同沙律菜🥗感覺上健康啲Cold peach tea (L) 🍑 凍蜜桃茶 $36Mocha (R)朱古力咖啡 🍫☕️$38左邊嘅蜜桃茶充滿蜜桃香,淡淡地味道唔會太甜好natural 🌿,而右邊嘅mocha 有個好有層次感嘅心形拉花🤍,咖啡嘅苦澀味相對少,朱古力同牛奶味都好香濃🥛
蒲燒鰻魚滑蛋飯 $88
Cold peach tea (L) 🍑 凍蜜桃茶 $36