餐廳: 蘆鬚記
資訊:

2024-03-30 159 瀏覽
睇食評話呢度有海景有人情味野食ok,所以咪嚟試吓,下午茶時間都坐滿人,諗住梗係唔錯先會有咁多人食。咁我哋入到嚟剩返一張大枱,照坐住先,跟住應該係「老闆娘」話你地坐住先,之後有人嚟就要轉返細枱,哦,咁似香港d茶餐廳做法既!可能之後我哋又叫餐又啤酒咁多野先至冇人趕走。食物方面,炸魚薯條餐$128,啤酒再加40蚊,魚係有醃過好味,份量大夠兩個人食,啤酒可以選Asahi或意大利牌子,大杯好飲,天氣咁熱飲真係好消暑。雞翼烏冬餐$68蚊,炸雞翼炸得乾身好味,但杯凍檸茶完全冇茶味,好水,未試過咁鬼難飲,唔怪之得個個叫啤酒。不過環境對住個海景食係舒服。但最好笑係原來冇洗手間借用,叫你出門口轉左直行,哦😂原來係公廁呀!