2011-11-01 11 瀏覽
出黎食飯10次有9次半都係我決定食邊間, 今次我唔理啦, 由得男朋友帶路, 喺尖沙咀四圍游, 轉左入一條平時唔會黎嘅巷仔,沿路都會幾間韓國野食, 見到呢間有人排緊隊, 同門口有金鋼, 小儀同店長嘅合照, 男朋友(銜坊廚神fan)就決定食呢間~呢個係剪開左嘅, 味道普通啦, 試過就算~/5, 合格分呢個都係普通, 試過就ok~/5分合格呢個ok喎, 雞肉有汁, 酸酸甜甜咁, 好味~/5分呢個唔係講笑, 好味道佢本身張d湯雪成冰, 受個麵本身嘅熱力溶成湯, 而個湯本身係咸咸地, 再喺麵上面加左一片牛脷(酸酸辣辣),青瓜同紹菜, 個麵本身好大份, 女仔一個應該都食唔晒~滿分~/5分呢個係男朋友食嘅海鮮公仔麵, 我冇食到, 因為連食得辣嘅佢都話辣, 偷食左一件青口, ok鮮~/5分為左個水冷麵會再黎, 下次要試甜辣雞球~
魚片
呢個係剪開左嘅, 味道普通啦, 試過就算~
/5, 合格分
韓式炸野, 餃子, 魷魚, 紫菜粉絲卷
呢個都係普通, 試過就ok~
/5分合格
烤雞肉串
呢個ok喎, 雞肉有汁, 酸酸甜甜咁, 好味~
水冷麵
海鮮公仔麵
/5分

為左個水冷麵會再黎, 下次要試甜辣雞球~
2011-10-28
15 分鐘 (堂食)
韓式炸野, 餃子, 魷魚, 紫菜粉絲卷
烤雞肉串