入到去, 感覺良好, 8點幾, 仍有空位, 唔洗等就入得, 仲要係卡位, 環境黑黑地唔太嘈適合情侶傾計, 原本想散叫, 老公話d餐好似唔錯, 好啦, 就餐啦老公叫佐牛柳件雜菌紅酒汁, 有湯, 沙律, 餐飲, 甜品我叫佐雜錦魚生飯, 有湯, 沙律, 炸物, 餐飲, 甜品散叫加多個吉列炸生蠔落完order唔夠2分鐘, 就上佐個雜錦魚生飯, 嘩, 即切都冇咁快啦, 一早整定架, 但湯, 沙律, 前菜未黎喎老公話魚生個d野唔放得耐, 食佐先啦, 知點沙律馬上黎佐, 咁點算呢, 食咩先呢, 咬佐兩口沙律, 湯黎佐, 咁點算, 食咩先好呢, 炸物馬上又黎佐, 唔到5分鐘, 兩個餐同吉列蠔, 全部到晒, 成檯面都係野食, 嘩.......我食野出名慢, 因為唔想個飯放太耐, 我湯同沙律食到一半, 炸物未食過, 決定食完魚生飯先返轉頭去食其他野, 但內心就非常不滿, 原本呢度都唔錯, 雖然d食物只係soso, 但坐得舒服情調又好加茶又快, 點解上菜既次序可以錯成咁, 又冇人等位, 我快d食晒走你都係冇客架啦講番d野食, 湯, 酸佐少少, 沙律, ok啦, 炸物, ok啦, 散叫既吉列蠔, 只有4小粒,

老公叫佐牛柳件雜菌紅酒汁, 有湯, 沙律, 餐飲, 甜品
我叫佐雜錦魚生飯, 有湯, 沙律, 炸物, 餐飲, 甜品
散叫加多個吉列炸生蠔

講番d野食, 湯, 酸佐少少, 沙律, ok啦, 炸物, ok啦, 散叫既吉列蠔, 只有4小粒, 味道不錯, 魚生不太新鮮, 冇乜光澤, 老公個牛柳要6成熟, 黎到最多得3成, 真係好生呀, 入面完全係紅色既生牛肉, 唉.....

餐飲, 兩個凍咖啡, 一般

甜品, 我要佐紅豆雪糕, ok啦
老公要佐香芋雪糕, 好味好多
埋單$309