餐廳: 黃珍珍泰國菜館
資訊:

一行三人到左九龍城食泰菜,今次選擇左食黃珍珍真係好多好多人排隊, 等左10分鐘入坐,入面算幾大,坐位同茶餐廳闊度一樣,我地坐左卡位,由於太多人,待應整體感覺做野快而趕, 食物上菜速度都好快,我地叫左魷魚釀糯米飯,糯米飯偏甜但太硬,魷魚燒得耐左D, 食落要用力.即是質感吾OK,味道OK蝦冬蔭公,冬蔭公香料多,辣度同酸度都不錯.而且蝦新鮮, 雖然不算大隻,但蝦膏融入湯係不錯馬拉盞通菜, 一般既通菜椰汁糕,應該都做左一段時間,見甜品時間先拎出黎, 味道比較甜, 冇乜特別以九龍城既泰菜質素黎計佢算一般,仲有其它好選擇
一行三人到左九龍城食泰菜,今次選擇左食黃珍珍
馬拉盞通菜, 一般既通菜
以九龍城既泰菜質素黎計佢算一般,仲有其它好選擇
魷魚糯米飯
蝦冬蔭公湯
馬拉盞炒通菜
椰汁糕
2014-06-11
10 分鐘 (堂食)
蝦冬蔭公湯