2019-02-20 454 瀏覽
Express Lunch Set (HKD99)Li個係機場staff嘅menu, 99蚊可以喺前菜, 主菜, 飲品揀各一款, 我地兩個人order兩個set share.•是日餐湯忌廉湯ok Creamy, 旁邊焗得脆口嘅Garlic bread係亮點.•MargheritaLi度有個頗open嘅kitchen偶爾都會見到師傅表演整pizza個批底, 薄批加好多mozzarella同cherry tomato, 勁拉絲! •Carbonara意粉好彈牙, 碟底幾深, 忌廉汁底夠濃, 蛋黃已經融入汁底, 始終機場內食安都好重要. 煙肉粒同芝士份量不錯👍🏻.•Ginger Ale奇怪每次(其實都係兩次🤣)揀ginger ale最尾張單都會有additional charge, 但clarify左又話係唔使加錢, 建議埋單時可以多眼睇一睇.•汽水
Express Lunch Set (HKD99)

是日餐湯
Soup  of  the  day