2009-09-08
一入去, 地方細唔緊要, 但係亂到呢...响門口右邊一角有張亂七八糟嘅寫字枱, D文件亂搭混亂到根本無可能响一間食店到俾客見到的...唔多想做生意嘅一個男人叫我地坐卡位。碗粥一到, 我見到塊微形豬潤已經知唔會有咩驚喜,粥底叫一般啦,同海X都係咁上下;食落D料先唔知想點, 豬腰有“押”味, 豬潤鞋什什咁;到雲吞面,望落已經唔正宗啦,無啦啦整幾塊生菜,湯底有陣唔知咩味,唔係鮮味咼, D面啊,一D都唔彈牙都算喇,問題係硬過鐵線 huffyhuffy雲吞嘛,D蝦係一隻隻咁,但卑水卑到無晒自己D鮮味,得番D我相信係調味料D味囉,我真係好少會浪費食物,好一餐唔好一餐都會食埋距,但呢次真係唔得,唔只唔好食,係好難食!!仲夠膽收成$35一碗咼!!俾D咁嘅野人食都過到自己做厨嗰關先令人唔明白!同埋點解距仲可以响跑馬地生存到,難道真係食份感情??