2021-06-07
2046 瀏覽
之前買嘢儲落些少K-dollar, 於是就想去K11用咗佢。呢間蓮苑我地以前從未幫襯過,由於佢最近同小丸子聯營,所以吸引咗我呢個小丸子迷去打卡囉!我地大約7點幾去到餐廳門口,喺門口企咗一陣,但都冇店員出嚟招呼,有啲直頭企喺度視而不見。於是我地就主動同佢地表示兩位,然後某個女店員就同我地講,餐廳已經坐滿,仲係啱啱坐低,你地要等幾個字喎!再問佢有冇籌攞啦?佢話冇。咁我地就企咗喺門口,順便同小丸子影吓相。如果唔係小丸子嘅關係,我地已經轉咗場喇!等咗大約15分鐘,終於有得坐低喇。但係搞笑嘅係店員只係幫我地擺好個位,斟咗兩杯茶,就走咗。要我地主動出去問店員攞餐牌!餐牌出現咗,咁我地就揀咗脆BB乳鴿、皇太子炒飯同埋鮮蝦雲吞麵!最快送嚟嘅係雲吞麵,雲吞有五粒,都幾飽滿架!BB乳鴿熱辣辣,脆卜卜,好味!皇太子炒飯,有好多蟹籽、新鮮帶子、蝦仁同埋蛋白、芥蘭頭等,飯粒炒得粒粒分明,非常好食!總之,食物質素冇得輸,但店員待客態度尚待改善啦!
總之,食物質素冇得輸,但店員待客態度尚待改善啦!