呢間餐廳最啱小朋友、一家大細、寵物嚟嘅餐廳雖然大家都知道南豐紗廠大多數都寵物友善餐廳 但都有唔俾狗入嘅餐廳所以呢度好放心 店員同埋餐廳環境都很和藹親切 The Big Things Party 對面🤪🥳食物可以接受 小朋友應該很喜歡有很多小朋友套餐 飲品亦都好色彩繽紛我哋今次去嘅都係大朋友,所以食返啲成人餐今次我哋叫咗一個牛丼飯、兩個烏冬佢嘅烏冬係撈烏冬 一個係四川麻辣蝦烏冬 呢個比惹味,味道夠濃郁好多隻蝦,隻隻蝦都好新鮮非常唔錯👍🏻😍另一個烏冬喺餐牌第一頁好似係熱推嘅人氣菜 — 海鮮龍蝦汁稻庭烏冬可惜呢個會有少少失望 因為我覺得佢可以做得再濃郁啲 但係就比較健康我加咗好多七味粉 但係都覺得比較淡 但我見到好多張枱都有叫😅🤭最後嘅 溫泉蛋照燒牛丼飯我覺得相片圖片同埋真實菜式冇乜出入 讚味道都非常Delicious 👍🏻👍🏻👍🏻值得一試飲品,我哋叫咗三杯都係咖啡分別係 Iced Coffee, Iced Mocha and Iced Latte我除咗佢係一般嘅咖啡之外,欣賞佢喺咖啡面加咗忌廉,同埋彩色繽紛脆條做裝飾睇到儀式感重咗,飲之前都開心啲🩷
呢間餐廳最啱小朋友、一家大細、寵物嚟嘅餐廳

食物可以接受 小朋友應該很喜歡
有很多小朋友套餐 飲品亦都好色彩繽紛
我哋今次去嘅都係大朋友,所以食返啲成人餐

今次我哋叫咗一個牛丼飯、兩個烏冬

佢嘅烏冬係撈烏冬 一個係四川麻辣蝦烏冬

呢個比惹味,味道夠濃郁
好多隻蝦,隻隻蝦都好新鮮非常唔錯👍🏻😍

另一個烏冬喺餐牌第一頁

好似係熱推嘅人氣菜 — 海鮮龍蝦汁稻庭烏冬

最後嘅 溫泉蛋照燒牛丼飯

我覺得相片圖片同埋真實菜式冇乜出入 讚
味道都非常Delicious 👍🏻👍🏻👍🏻
值得一試

飲品,我哋叫咗三杯都係咖啡

睇到儀式感重咗,飲之前都開心啲🩷