2022-04-24
需要你的支持喔🥺🙆🏻♀🐷💬每一篇食評都好認真打架—————————————————————📍 又一間餐室呢到係🐷爸飯堂🤣早餐午餐都係到食,不過都正常嘅因為馬灣係冇乜嘢好食🤣🐷食過幾次,呢間茶記價錢較相宜,食物質素都不俗,係員工忙嗰陣會有啲燥底🤣但平時佢哋都好好人!—————————————————————❣️日式鰻魚蛋包飯 $78 嗰日餐牌冇乜啱食🤣所以就嗌左呢個,🐷爸即刻話我真係識食!賣相💯條鰻魚都可以嘅,唔會好腥!蛋好滑!好食!!!鰻魚汁都好味,甜甜地好夾!係馬灣食到呢啲嘢都幾好!!之前有食過茶記嘅嘢都幾唔錯!—————————————————————不專業評分👅好味指數:4/5💰性價比:3.5/5 👍🏻推薦:3.5/5—————————————————————🏡地址: 又一間餐室 (馬灣)馬灣珀麗灣碼頭商場6-7號舖—————————————————————#chuchu食在馬灣 #chuchu食日本野#chuchu食港式 #香港美食 #hkfood #852food #相機食先 #香港好去處 #hkfoodie #hkblogger #hkfoodiesta
🐷💬每一篇食評都好認真打架
📍 又一間餐室
❣️日式鰻魚蛋包飯 $78
之前有食過茶記嘅嘢都幾唔錯!
不專業評分
👅好味指數:4/5
💰性價比:3.5/5
👍🏻推薦:3.5/5
—————————————————————
🏡地址: 又一間餐室 (馬灣)
馬灣珀麗灣碼頭商場6-7號舖
#chuchu食在馬灣 #chuchu食日本野
#chuchu食港式
#香港美食 #hkfood #852food #相機食先 #香港好去處 #hkfoodie #hkblogger #hkfoodiestagram #週末好去處 #食好西 #美食推薦 #好食 #食食食 #tasty #美食 #飲品 #甜品#follow #like #like4like #人氣食店