2024-06-16
尖沙咀附近真係有好多好好嘅餐廳,今次係巷仔入面搵到呢間式居酒屋!店內裝修簡潔,木系嘅檯凳加上柔和嘅燈光,非常舒服,好適合情侶朋友一邊小酌一邊傾計☺️用餐當日咁啱有特別活動,惠顧任何sake🍶可參與抽獎活動,場面非常熱鬧!🔸鮟鱇魚肝前菜選擇左鮟鱇魚肝,魚肝的鮮美味道令人難忘,毫無腥味,油脂含量適中,搭配特製柚子醬料、蔥花、紫蘇葉,更添清新感。🔸燒雞腎雞腎爽口,肉質鮮嫩多汁,非常適合作為小吃或佐酒菜。🔸三角雞軟骨串三角雞軟骨串別具特色,在市面上相當少見。它結合了柔軟多汁嘅雞肉和彈牙脆爽嘅雞軟骨,口感層次豐富。🔸免治雞肉棒 免治雞肉口感嫩滑夾雜住雞軟骨,蘸點濃郁蛋漿,口感豐富。🔸蒜香厚切牛舌芯串食串燒我必叫嘅一定係牛舌👅厚切牛舌燒得好香,滿滿牛油香,口感彈牙,一啲都唔韌。🔸日式鰻魚炒飯 呢碟炒飯炒得粒粒分明,每粒飯都包裹住蒲燒鰻魚汁,好入味,而且好足料,每啖都有滿滿嘅鰻魚粒。
🔸鮟鱇魚肝
🔸燒雞腎
雞腎爽口,肉質鮮嫩多汁,非常適合作為小吃或佐酒菜。
🔸三角雞軟骨串
🔸免治雞肉棒
免治雞肉口感嫩滑夾雜住雞軟骨,蘸點濃郁蛋漿,口感豐富。
🔸蒜香厚切牛舌芯串
🔸日式鰻魚炒飯