2018-06-09 167 瀏覽
我個人好鍾意行大會堂睇下有咩章程、節目等等……印像中有間咖啡店,今日經過發覺除咗 飲咖啡之外仲有選擇頗多嘅食品選擇亦很多包括有小食,pizza,飯及烏冬湯 等等……我們二人點了小食 ,小食味道不錯,八爪魚丸很彈牙,芝士腸芝士味豐富!蜜糖雞翼,甜甜嘅蜜糖配合熱辣辣嘅雞翼,入口柔軟!烤杏仁拿鐵咖啡,咖啡味濃厚烤杏仁味很突出 這款咖啡很有水準!另外一杯特飲很fresh, 菠蘿味混和芒果汁很有夏日氣息,而且很解渴,簡直透心涼!而這個泡菜地獄湯烏冬,配料十足,雞扒大大件,配合泡菜少少辣,仲有蟹柳雞蛋……烏冬 十分煙韌,入口爽滑。這個烏冬足夠二人份量。睇番裏面嘅佈置,每件擺設都很費心思,而且 很有意思!我估這間小店希望同客人一齊分享不同嘅書籍,帶給城市人一些閱讀的樂趣!

選擇亦很多包括有小食,pizza,飯及烏冬湯 等等……

我們二人點了小食 [芝士波波腸拼蜜糖八爪魚丸] ,小食味道不錯,八爪魚丸很彈牙,芝士腸芝士味豐富

蜜糖雞翼,甜甜嘅蜜糖配合熱辣辣嘅雞翼,入口柔軟!

烤杏仁拿鐵咖啡,咖啡味濃厚烤杏仁味很突出 這款咖啡很有水準

睇番裏面嘅佈置,每件擺設都很費心思,而且 很有意思!