2019-06-23 929 瀏覽
星期六同2個朋友去西環買野,由於天氣太熱😥朋友上網搵左間Gelato,一買完野就即刻去食返杯降一降溫先!🤤🤤可以試一試味先揀,我地每人叫左2 Flavors ($54),總共6隻味,仲可以揀杯或者cone☺️店入面嘅裝修好簡約,仲有幾張櫈俾我地坐住食。老板娘得閒又會同我地傾下計☺️,原來佢地會揀返當季水果整gelato,就算係其他nuts,啲味都會keep住轉,啱晒貪新鮮嘅香港人!👍🏻Gelato 食落好滑身好好食而且味道都幾濃郁! 😍😍同意大利嘅Gelato有得比!! 👍🏻我地叫左6隻味:🍀菠蘿羅勒羅勒味唔會好重,而且酸酸甜甜好清新!😍 好岩夏天熱辣辣出晒汗果陣食,我地3個都勁鐘意哩隻味!😋👍🏻👍🏻🍀蜜瓜蜜瓜味重而且甜甜地😋🍀西西里開心果勁濃郁嘅開心果味!☺️ 我勁鐘意食❤️!!! 大力推薦!!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🍀蜜柑清新都好食,但其他太好味😍,變左佢係6個味入面最無咁特別☺️🍀芒果熱情果好重熱情果味好足料! 濃郁較甜🤤🍀粉紅番石榴清甜開胃👍🏻

我地叫左6隻味:

🍀菠蘿羅勒