2020-07-25 219 瀏覽
之前成日見人去度打卡,有一日的起心肝去左,但真係超失望~無論係食物或是服務都強差人意,如果想去既朋友就要有心理準備啦.個日我地帶埋狗狗,所以坐室外,當日我地見面冇人咩人坐,好吉(可能因為熱)又懷疑我地打尖 但根本帶人排出面,室外既位係超空落單時店員態度已經頗差,不過都由佢,但上飲品個陣,直程好似茶餐廳夥計咁😅勁大力咁樣擺低仲倒瀉咗少少....▪️白酒牛油汁帶子扁意粉 $98先唔講本身個味道一啲都冇白酒味,睇張相就可以見到啲帶子煮到爛晒,唔知仲以為我自己剪開。而意粉本身好淡,牛油味都唔多覺,一啲都唔值$98▫️All-day breakfast $118菇係唯一覺得可以接受既,其他都好普通▪️蘋果汁 $32▫️香橙汁 $32 呢兩杯野飲,本身已經好細杯,仲加咗超級多冰,飲落亦係超淡😅.好多打卡嘅餐廳食物質素都未必好。但呢一間影相又唔係話真係超靚,食物質素又好差,性價比真係超低~
▪️白酒牛油汁帶子扁意粉 $98

▫️All-day breakfast $118

菇係唯一覺得可以接受既,其他都好普通
▪️蘋果汁 $32
▫️香橙汁 $32

呢兩杯野飲,本身已經好細杯,仲加咗超級多冰,飲落亦係超淡😅